Parintii si reprezentantii industriei de profil asteptau cu nerabdare rezultatele obtinute de diversele modele de scaune auto la Testarea ADAC Octombrie 2020.

Iata ca ele nu n-au lasat foarte mult asteptate si, ca de fiecare data, expertii prestigiosului Automobil Club German si-au dat verdictul in privinta sigurantei, usurintei de utilizare, ergonomiei, calitatii materialelor textile ale huselor si a modului de intretinere, ingrijire a modelelor analizate.

 

 

 

 

 

Au fost testate 14 modele: 4 scoici, 6 scaune din categoria celor recomandate pana la varsta de 4 ani, 3 naltatoare cu spatar si centuri proprii si 1 inaltator cu spatar fara centuri.

Nu poate decat sa ne bucure faptul ca in aceasta editie, nu au existat modele care sa performeze prost sau foarte prost la niciuna din probele testarii.

In ceea ce priveste castigatorii, remarcam un rezultat remarcabil de scoica Cybex Aton B i-Size si anume scor totat de 1.7 (din linia Silver a producatorului german de scaune auto), rezultatul excelent obtinut de moelul Joie i-Spin Safe (si anume scor total 1.6 cu scor de siguranta 1.2), precum si perfomanta inaltatorului cu spatar Maxi-Cosi Morion (scor ADAC 2.0).

Testarea ADAC Octombrie 2020

 

Aceste rezultate bune si foarte bune obtinute de modelele supose testarii ADAC din toamna 2020 indica faptul ca marile branduri ale industriei productoare de scaune auto pentru copii au inteles sa respecte cele mai stricte standarde de siguranta si sa ofere parintilor dispozitive cu adevarat performante.

 

 

 

 

 

 

Puteti consulta AICI ista completa a scauneleor testate de ADAC din 2015 pana in prezent si putei afla AICI informatii despre procedura exacta de testare a prestigiosului Automobil Club German.

Expertii nostri va asteapta  cu  drag in Centrele Siguranta Auto Copii din Bucuresti si Constanta si sunt gata oricand sa va ofere sfaturi si consultanta specializata pe paginile de Facebook, Instagram sau pe site-ul nostru www.siguranta-auto-copii.ro

Si nu uita: SIGURANTA AUTO A COPILULUI TAU NU ESTE OPTIONALA!

N.B. Informatiile si fotografiile care ilustreaza postarea sunt preluate de pe site-ul ADAC.

Lasă un răspuns