Brigada Rutiera Bucuresti in parteneriat cu Fundatia Siguranta Auto Copii si Corpul National al Politistilor a produs o prima serie de Filme de Educatie Rutiera a micilor pasageri.
Initiativa Brigazii Rutiere Bucuresti este una cu adevarat laudabila deoarece principala cauza a utilizarii reduse a scaunelor auto si centurii de siguranta in transportarea copiilor cu autovehiculul este lipsa unei informari corecte a parintilor, bunicilor privitor la importanta acestor mijloace de siguranta.
Primul film realizat de Brigada Rutiera Bucuresti are ca tema scaunul auto pentru copii si explica cand, cum trebuie folosit acesta, care sunt regulile de disciplina pe care micii pasageri trebuie sa le respecte atunci cand se deplaseaza cu autovehiculul.

Cel de al doilea film al Brigazii Rutiere Bucuresti abordeaza subiectul Centurii de Siguranta, explicand in termeni clari, pe intelesul copiilor, ce este acest dispozitiv, cum trebuie folosit si care este rolul sau in asigurarea pasagerilor din autovehicul.

Seria filmelor educative realizate de Brigada Rutiera Bucuresti va continua pe parcursul anului 2021 cand vor fi abordate noi teme de interes precum traversarea, deplasarea copiilor ca pietoni, utilizatori de biciclete, trotinete si alte vehicule nemotorizate.

Siguranta Auto A Copilului Tau Incepe In Familie!