Centrul Siguranta Auto Copii Constanta

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrul Siguranta Auto pentru Copii Constanta, cel de al doilea din reteaua de Centre sustinute de Fundatia Siguranta Auto Copii Romania va asteapta de acum pe Bd. Mamaia nr. 213 (Zona Delfinariu).

In Centrul Siguranta Auto Copii Constanta, doi consultanti certificati sunt gata sa va ajute sa testati sau sa instalati corect scaunele auto pentru micutii vostri.
Ne mandrim si in Constanta, la fel ca la Bucuresti cu cea mai atent selectionata gama de scaune auto testate la impact de una din autoritatile internationale cu expertiza in acest domeniu: ADAC (Germania), OAMTC (Austria), NHTSA (SUA), Plus (Suedia), WHICH (UK).

Astfel la noi puteti testa doar modele de scoici si scaune auto testate la impact de la branduri precum BeSafe, Britax-Romer, Baby-Jogger, Cybex, Diono, GB, Graco, Joie, Nuna.

Alaturi de selectia de scaune auto, parintii sunt invitati sa descopere si alte game de produse de inalta calitate pentru bebelusi si copii.

Intr-o atmosfera calda, o echipa de profesionisti este gata sa va caute cele mai bune si mai sigure variante pentru fiecare copilas, fiecare masina si fiecare buget in parte.

Centrul Siguranta Auto Copii Constanta

Va invitam sa va programati  telefonic la nr. 0790 211 770.

Functionam astfel, pentru a ne putea dedica fiecarei familii in parte, dar si pentru a respecta masurile de protectie anti-COVID specifice acestui an atipic.

Lasă un răspuns