Siguranta copiilor pe drumurile publice este responsabilitatea adultilor, pariti, bunici, alte persoane mature care conduc autovehiculul in care cei mici sunt transportati.

Specialistii Centrului Siguranta Auto Copii au misiunea de a va ghida printre multitudinea de termeni și prescurtări pentru scaunele pentru copii (de exemplu, Isofix, Rear Facing, Top Tether, i-Size etc.), dar, de asemenea, se asigură scaunul auto ales se potriveste perfect cu masina si copilul dvs. Motto-ul nostru este: „ Recomandam doar ceea ce se potrivește și a fost testat de către specialistii  noștri.” Deoarece nu fiecare copil se potrivește în fiecare scaun și nu fiecare loc se potrivește în fiecare mașină.

Centrul Siguranta Auto Copii este singurul loc din tara care detine o impresionanta baza de date referitoare la compatibilitatea variatelor scaune auto cu diverse marci, modele de autovehicule.

Toate scaune auto prezente in Centru Siguranta Auto Copii Romania au fost selectate dintre modelele care au obtinute rezultate bune la testele de impact si care au fost testate si de specialistii nostri in privinta usurintei de instalare, utilizare si intretinere.

Toate informatiile pe care noi le oferim in Centrul Sigurante Auto Copii sunt bazate pe evidenta, pe existenta unor rezultate ale testelor de impact pentru fiecare model de scaun auto in parte.

Faptul ca la noi gasiti doar modele de scaune auto care au trecut printr-un test de impact ne asigura o atitdine independenta si avizata.

Siguranta Auto Copii are ca misiune urmatoarele:

Iata ce modele de scaune auto puteti testa in Centrul Siguranta Auto Copii Bucuresti:

Maxi Cosi Coral

Maxi Cosi Pebble

Cybex Aton M

Be Safe iZi Go Modular

Bugaboo Turtle

Swandoo

Baby Jogger City Go i-Size

Doona Plus

Cybex Sirona S

GB Vaya

GB Vaya SensorSafe

Britax Romer Babysafe i-Size

Britax Romer Dualfix i-Size

Britax Romer Dualfix M

Britax Romer Swingfix

BeSafe iZi Twist

BeSafe iZi

BeSafe iZi Plus X1

BeSafe iZi Modular

BeSafe iZi Combi

Maxi-Cosi Axiss Fix Plus

Joie i-Spin 360

Nuna Rebl +

Recaro Zero.1

Diono Radian 5

Diono Monteray

Recaro Monza

Cybex Solution MSL

Cybex Solution S

BeSafe iZi Flex

Axkid Rekid

Axkid Move

Axkid Minikid 2.0

Britax Romer Advansafix IV

Britax Romer Advansafix i-Size

GB Everna-Fix

Maxi- Cosi Titan Pro

Graco SlimFit LX

Maxi- Cosi Kore

Recaro Monza

Britax Romer KidFix II