1. Programul “Prima Scoica”

Misiunea Zero – Program “Prima Scoica” – Siguranta Auto a Copilului Tau incepe din Maternitate!

Fundatia Siguranta Auto Copii impreuna cu Petrom, vin in sprijinul parintilor care nu au avut timpul necesar pentru achizionarea unui scaun auto sau nu au stiut pana la acest moment ce model au nevoie.

Modalitatea de a apela la acest serviciu este foarte simpla: Accesand programul de imprumut a scoicii din statiile Petrom ( vezi lista statiior participante), parintii pot veni si imprumuta GRATUIT, pe baza de rezervare, timp de 3 zile o scoica pentru a-si scoate micuta/micutul din maternitate si a-l trasporta in deplina siguranta acasa.

1.1. Ridicarea produsului rezervat, Returnarea sau Anularea rezervarii.

Produsul se rezerva pe site-ul Fundatiei Siguranta Auto Copii, astfel:

1. Se acceseaza pagina Misunea Zero – Inchiriere scoica auto
2. Se apasa butonul “Imprumuta scoica”
3. Se alege Statia Petrom de unde veti ridica produsul.
4. Se alege perioada rezervarii.
5. Se parcurg pasii din pagina de “Creare Rezervare”.
6. Anularea rezervarii se va face printr-un replay la mailul primit.
7. Returnarea produsului se va face in ultima zi din intervalul ales in urma rezervarii efectuate in locatia de unde a fost preluata.
8. Rezervarea se poate face o singura data pe an de catre acelasi utilizator.
9. In termen de 24h de la returnarea scoicii, parintele va primi pe adresa de e-mail un vocher de 10%.

1.2 Termeni si conditii: Vocher “Program Prima Scoica”

Vocherul nu este rambursabil si poate fi folosit doar in magazinele partenere:

– Centrul de Siguranta Auto Copii Bucuresti – magazin ErFi ( Splaiul Unirii, Telefon: 0771.799.312).

– Centrul de Siguranta Auto Copii Constanta – magazin Posh Baby Brands ( BD.Mamaia 213, Constanta . Telefon –  0790.211.770).

– Centrul de Siguranta Auto Copii Brasov – magazine Baby Brizz ( str. Soarelui 8A, Brasov . Telefon: 0771.736.067).

–  Magazinele Noriel (vezi cel mai apropiat Magazin Noriel)

Alba: Iulia Mall
Arad: Atrium mall
Bacau: Arena Mall
Bistrita: Calea Moldovei 40, Retail Park Bistrita
Botosani: Uvertura Mall
Braila: Braila Shopping City
Caras-Severin: Resita, Bd. Republicii 22, Bl 28A
Constanta: Constanta City Park
Bucuresti: Vulcan, Iris
Brasov: Afi, Coresi Shopping Mall
Ilfov: Balotesti DN1
Sibiu: Sibiu Shopping City
Suceava: Iulius Mall
Giurgiu: Giurgiu Retail Park
Hunedoara: Deva, Deva Shopping City
Mures: Targu Mures Promenada Mall
Prahova: Ploiesti Shopping City
Timis: Timis Shopping Mall si Timisoara Shopping City
Vrancea: Focsani Mall

– Codul vocherului este valabil 1.5 luna de la data emiterii si poate fi folosit in magazinele partenere mentionate mai sus.

– Discountul aferent vocherului nu se cumuleaza cu alte promotii active in magazinele partenere.

Pentru orice informatii puteti lua legatura cu noi la numarul de telefon : 0743.088.044 sau la adresa de e-mail : expert@siguranta-auto-copii.ro.

A. Inchirieri

Acest serviciu este oferit de partenerul nostru: S.C. Erfi Kids S.R.L., cod unic de inregistrare: RO 17494014, cu adresa situata in: Splaiul Unirii nr. 49 sector 3 Bucuresti.

Rezervarea produselor se face prin apasarea butonului Rezerva acum, aflat in dreptul fiecarui produs. Dupa adaugarea tuturor produselor dorite, intreaga comanda va putea fi vizualizata si modificata in sectiunea COSUL MEU. In momentul validarii comenzii, vi se va cere sa introduceti numele de utilizator si parola de acces. In cazul in care nu sunteti deja utilizator inregistrat https://www.siguranta-auto-copii.ro, apasati “cont nou” si parcurgeti etapele de inregistrare. Dupa validarea comenzii, in cel mai scurt timp, operatorii de la https://www.siguranta-auto-copii.ro/ va vor contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Comanda este considerata confirmata numai dupa ce aceasta a fost confirmata telefonic de operatorii nostri.

Clientul poate efectua Rezervari pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda/Rezervarea efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
 2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Fundatia Siguranta Auto Copii in cazul platii online;
 3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;
 4. Produsele comandate nu se mai afla in stoc.

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ , pot diferi fata de produsul vandut si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice  si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client. Inainte de a achizitiona un produs cereti informatii de actualitate si exacte despre produs, ignorand ceea ce este descris si prezentat in site.

Unele informatii din paginile web pot fi vechi / neactualizate, incomplete sau eronate. Nu ne asumam nicio raspundere sau obligatie vis a vis de posibilele consecinte ce ar rezulta din folosirea acestor informatii. Folosirea pozelor sau a informatiilor de pe siteul acesta fara a le verifica obligatoriu inainte de cumpararea produselor este pe riscul exclusiv al clientului, acesta acceptand fara rezerve si irevocabil ca ignorarea avertismentelor de mai sus i-ar putea crea neplaceri, pagube sau diverse alte pierderi de orice natura, pe care nu i le va putea imputa in niciun fel furnizorului sau producatorilor sau partenerilor furnizorului.

B. Modalitati de plata

Plata online cu cardul: Plata online cu cardul este realizata folosind serviciul Mobilpay, renumit procesator de carduri din Romania. Astfel asiguram cel mai inalt grad de siguranta si confidentialitate a datelor dumneavoastra. Cardurile acceptate in sistemul nostru sunt: Visa, MasterCard, Maestro.

C. Ridicarea produselor rezervate, Returnarea sau Anularea rezervarii

Produsele se rezerva pe site-ul Fundatiei Siguranta Auto Copii (https://www.siguranta-auto-copii.ro) astfel:

 1. Se acceseaza pagina Rezervari scaune auto din meniu;
 2. Se alege produsul care este dorit;
 3. Se alege perioada de inchiriere;
 4. Se apasa butonul “Rezerva acum”;
 5. Se parcurg pasii din pagina de finalizare comanda;
 6. Se va achita comanda prin “Plata cu card bancar” ce va redirecta utilizatorul catre portalul de plata securizat a procesatorului de plata;
 7. In urma comenzii plasate se va primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile aferente comenzii/rezervarii;
 8. Clientul este apoi asteptat pentru ridicarea produsului rezervat de la Centru Siguranta Auto Copii ales in ziua de incepere aleasa la efectuarea comenzii;
 9. Produsele rezervate se vor ridica direct de la sediul Fundatiei Siguranta Auto Copii din Splaiul Unirii nr. 47, sector 3, Bucuresti.
 10. Pentru fiecare produs se percepe o garantie la momentul inchirierii, suma care se va restitui la finalul perioadei de inchiriere,  atunci cand produsul va fi returnat la locatie.
  Puteti vedea aici sumele de garantie in functie de modelul produsului:

  Denumire Produs Valoare Garantie
  SCAUN AUTO KIDFIX III M STORM GRAY SB 800 RON
  SCAUN AUTO 9-36 KG AVOLVE BLACK CU PRINDERE IN ISOFIX 600 RON
  SCAUN AUTO SLIMFIT CHILI 600 RON
  SCAUN AUTO SLIMFIT IRON 600 RON
  SCAUN AUTO SLIMFIT LX BLACK 600 RON
  SCAUN AUTO SLIMFIT LX ECLIPSE 600 RON
  BAZA ISOFIX I-SIZE ISOFAMILY 300 RON
  SCAUN AUTO ENHANCE BLACK GREY 300 RON
  SCAUN AUTO ENHANCE IRON 300 RON
  SCAUN AUTO AFFIX CHILI SPICE 300 RON
 11. Anularea rezervarii se va face cu maxim 1 zi (24 ore) inainte de data de ridicare stabilita in comanda, prin e-mail sau telefon;
 12. Returnarea produsului se va face in ultima zi din intervalul ales in urma rezervarii efectuate.

Conditii returnare produs:

 • Curatare;
 • Dezinfectare;
 • Orice defect estetic va costa x% din valoarea produsului;
 • Orice defect mecanic va costa y% din valorea produsului;
 • Daca produsul prezinta defecte care il fac inutilizabil se va achita intreaga lui valoare.

Pentru orice alte informatii puteti lua legatura cu noi la numarul de telefon 0771 799 312 sau la adresa de e-mail inchiriere-scaune-auto-copii@siguranta-auto-copii.ro