Caravana Nationala Siguranta Auto Copii este un proiect unic si ambitios lansat in anul 2019, proiect prin care Fundatia Siguranta Auto Copii isi propune sa aduca aproape de fiecare parinte din Romania informatii si sfaturi relevante privitoare la modul corect de instalare si utilizare a scaunelor auto pentru copii.

Alaturi de specialisti prestigiosi din cadrul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, de medici, psihologi de renume si de ofiteri din cadrul Brigazii Rutiere, expertii in Siguranta Auto Copii explica parintilor ce inseamna de fapt un accident rutier din punct de vedere al fortelor exercitate asupra unui corp de copil, care sunt beneficiiile masurate statistic ale utilizarii unui scaun auto potrivit pentru varsta fiecarui copil, ce masuri de prim-ajutor se pot aplica inainte de venirea echipajului SMURD si cand anume e bine sa nu intervenim.

Caravana Siguranta Auto Copii invita de fiecare data parintii sa vina cu masinile, scaunele auto pe care le detin si ideal insotiti de copilasi pentru ca expertii nostri sa verifice instalarea corecta a acestor dispozitive de siguranta si sa le faca recomandari privitoare la utilizarea, ajustarile si verificarile ulterioare in cazul fiecarui model.

De la inceputul proiectului nostru ne sunt alaturi organizatii si institutii de prestigiu, precum Cercetasii Romaniei, Academia Titi Aur, percum si oameni frumosi, parinti responsabili precum, Costin Tatuc, Cristian Caldararu, Alessandra Stoicescu, Ramona Vrabie-Aur, Ana-Maria Ivan, Alexandra Stanescu, Madalina Bosinceanu, Roxana Sotreanu, Gabriela Maalouf. dr. Alexandra Cojocaru-Barbulescu.

Le multumim partenerilor din Bucuresti, Iasi, Arad, Popesti-Leordeni, Constanta pentru implicare si de abia asteptam sa ajungem si in orasul tau.

Daca esti un parinte implicat, daca vrei sa contribui si tu la schimbarea statisticilor negre in domeniul sigurantei auto a copiilor din Romania, vino alaturi de noi si spune-ne cum crezi ca te-ai putea implica in proiectele Fundatiei Siguranta Auto Copii.

Afla mai multe despre noi, despre Caravana Nationala Siguranta Auto Copii, Centrul Siguranta Auto Copii din Bucuresti pe site-ul www.siguranta-auto-copii.ro sau pagina noastra de Facebook https://observator.tv/auto/reguli-copii-masina-siguranta-344399.html?fbclid=IwAR2_I7QNC3BnY80rFSTkl3uXg3Uf3uZPHxb18XYkALJJ9NpjJEq01DUXFjc