Bebe nu sta in scaun

 

 

 

 

 

 

 

 

Bebe nu sta in scaun. Ce ma sfatuiti sa fac?

Plange, se agita, nu vrea sub nicio forma sa vada scaunelul acela. Vrea doar la mami in brate sau vrea sa stea „ca baietii mari”in scaunul din dreapta lui tati.

Ce solutie miraculoasa putem gasi?

Acestea sunt intrebarile pe care noi le primim zilnic de la parintii care viziteaza Centrele Siguranta Auto Copii Romania, sau care ne contacteaza pe pagina de Facebook Siguranta Auto Copii.

Iata ca acum avem un raspuns pentru voi dragi parinti: prima carte care te invata cu umor si blandete cum sa ii determini pe micii pasageri sa accepte scaunul auto.

„Bebe nu sta in scaun” este povestea bebelusului Pip care plangea la fiecare drum cu masina, ori de cate ori era pus in scaunul auto.

Este povestea multor bebelusi si a mamicilor care nu stiu ce sa mai inventeze pentru puii lor.

„Bebe nu sta in scaun” este prima carte dintr-o serie de 3, care isi doreste sa educe parintii in privinta sigurantei in trafic a celor mici.

Aceasta carteeste un proiect al Fundatiei Siguranta Auto Copii, proiect realizat impreuna cu mamica Ana-Maria Ivan, aka Zana Scutecel (asa cum o cunoasteti cei mai multi dintre voi).

Va invitam sa cititi impreuna cu micutii vostri cartea pentru ca noi credem ca, dupa aceasta lectura, intrebarea: „Ce ma fac? Bebe nu sta in scaun.” se va regasi mai rar printre problemele voastre dragi mamici, tatici si bunici.

Avem bucuria ca azi, de 1 decembrie sa lansam oficial aceasta carte, un pas mic, dar atat de necesar in schimbarea statisticilor triste care plaseaza Romania pe primul loc al deceselor ca urmare a unui accident rutier in randul copiilor cu varste intre 0 si 12 ani. E nevoie de multi asemenea pasi si de cat mai multi parinti implicati care sa inteleaga ca schimbarea se afla in fiecare dintre noi. Doar asa, schimbandu-ne noi atitudinea, trecand peste cutumele mostenite, fiind noi un exemplu pentru copiii nostri si pentru ceilalti parinti, avem speranta ca si alte lucruri care tin de autoritati se vor schimba.

Cartea poate fi achizitionata cu precomanda in Centrele Siguranta Auto Copii din Bucuresti si Constanta sau poate fi comandata telefonic la numerele de telefon: 0771 561 035 | 0786 788 788

Pretul cartii este 35 lei, iar acum, la lansare, primele 300 de exemplare pot fi achizitionate cu pretul de 25 lei.

Primele 50 de exemplare vor ajunge la cititori insotite de semnatura autoarei: Zana Scutecel, Ambasadoarea Fundatiei Siguranta Auto Copii Romania.

 

 

Bebe nu sta in scaun

 

Lasă un răspuns