Testarea ADAC Mai 2020

Testarea ADAC Mai 2020 a inclus 26 de scaune auto din toate grupele si ca o premiera au fost evaluate si primele doua modele de scaune auto pliabile: Mifold Hifold Fit and Fold Booster si Chicco Fold &Go i-Size.

De remarcat este faptul ca majoritatea scaunelor testate au performat bine si satisfacator cu un scor ADAC total in jurul lui 2.0-2.4. Au existat cateva rezultate notabile in categoria asa-numitelor “scoici”, categorie la care modelele de la branduri deja consacrate precum Maxi-Cosi, Joie si Nuna au obtinut punctaje de 1.6-1.7, iar un “newcomer”, modelul Silvercross Dream + Dream i-Size Base a obtinut un scor extraordinar de 1.5 cu scor pentru siguranta de 1.3..

Sesiunea din aceasta primavara nu a inregistrat scaune cu probleme majore, astfel incat cea mai mica nota obtinuta de un model a fost 3.7.

In mult cautata categorie a scaunelor auto 0-4 ani, sunt iar de remarcat rezultatele foarte bune ale modelelor rotative de la BeSafe, respectiv BeSafe iZi Twist B si BeSafe Izi Twist cu note de 2.3, respectiv 2.4 si scor de siguranta de 1.5, adica o nota fantastica pentru aceasta grupa de varsta.

Va prezentam mai jos in extenso notele obtinute de toate scaunele auto evaluate in aceasta sesiune.

Testarea ADAC Mai 2020

Speram ca aceste Rezultate Testare ADAC Mai 2020 sa va fie de ajutor in gasirea unui scaun auto sigur pentru copil.

Va invitam in Centrul Siguranta Auto Copii pentru a testa o mare varietate de modele de scaune auto copii, toate evaluate in teste de impact si a afla cum anume sunt realizate aceste teste si cat de importanta ar trebui sa fie valoarea lor in decizia de cumparare a unui scaun auto.

Rezultatele testarilor din sesiunile precedente (2015-2019) le puteti regasi in sectiunea speciala ADAC a site-ului nostru.

2 Comentarii
  1. Bună seara, am 2 scoici de la BabyCare,una de la cărucior și încă una dar nu se poate pune la cărucior. Eu când le-am comandat pentru primul băiat, scria in descriere ca sunt omologate. Credeți că ar trebui sa achiziție alta? Menționez ca am un băiat de 4 luni, iar eu merg cu el în aceea scoica de la prima luna. Îmi puteți spune dacă este in siguranță? Va mulțumesc

Lasă un răspuns