Saptamana Sigurantei Auto a Micului Pasager

Saptamana Sigurantei Auto a Micului Pasager se va desfasura anul acesta in perioada 13-18 iulie in Bucuresti si in 18 iulie la Constanta.

Pentru aceasta prima editie a unui eveniment pe care Fundatia Siguranta Auto Copii Romania isi propune sa-l desfasoare anual aveam pregatite mai multe actiuni, extrem de interesante si interactive, dar conditiile speciale si nepravazute din acest an, ne-au facut sa modificam putin programul.

Iata ce v-am pregatit pentru aceasta prima editie:

🚗O saptamana de testari, instalari gratuite scaune auto Centrul #SigurantaAutoCopii Bucuresti
🚙O saptamana de promotii si oferte speciale in Centrul #SigurantaAutoCopii Bucuresti
🚒Super-eveniment transmis live direct de la sediul Academiei Titi Aur: simulare de impact la 13km/h cu manechin- Marti 14.07.2020 ora 10:00

Saptamana Sigurantei Auto a Micului Pasager


🚕Super-concursuri de testimoniale pentru parinti si Educatie Rutiera pentru copii cu premii pe masura (fiti pe faza pe pagina noastra de Facebook)

🚗Sambata, 18 iulie 2020 intre orele 9:00-13:00 va asteptam si in Constanta Bd. Mamaia nr 144 (locatia este o parcare la care accesul parintilor se va face in data de 18 iulie in intervalul orar specificat, in mod gratuit) pentru a testa/ instala gratuit scaunele auto ale copilasilor aflati pe litoral si a discuta despre alegerea corecta si intretinerea unui scaun auto pentru copii

Saptamana Sigurantei Auto a Micului Pasager


Pentru sedintele de testare/ instalare gratuita scaune auto din Bucuresti si Constanta, va rugam sa faceti accesati link-ul Programare Testare/ Instalare pentru ca echipa noastra sa vi se poata dedica in totalitate in intervalul orar selectat si pentru a putea respecta impreuna normele de siguranta epidemiologica ale acestei perioade.

Fii pe faza! Fii un parinte responsabil si raspunde Prezent! Saptamanii Sigurantei Auto a Micului pasager!
Pentru ca Siguranta Auto a Copilului tau NU este OPTIONALA!

Alaturi ne sunt parteneri dragi, care sustin neconditionat Siguranta Auto a Micilor Pasageri: Brigada de Politie Rutiera Bucuresti, Academia Titi Aur, Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, Lupii Ageri din Popesti-Leordeni Cercetasii Romaniei, Nuk Romania, ErFi Kids Romania, precum si prietenele noastre dragi: Zana Scutecel, Alexa Stanescu si nu in ultimul rand, dna. Alessandra Stoicescu, Presedinte al Fundatiei Mereu Aproape si co-initiator al proiectului Siguranta Auto Copii.

Lasă un răspuns