Va oferim in premiera la Centrul Siguranta Auto Copii, o sinteza cu Rezultatele testelor ADAC scoici auto copii 0-1,5 ani.

In sectiunea dedicata testelor de impact, puteti afla mai multe despre modul de realizare si interpretarea acestor teste.

Fiecare tip de scaun este analizat in punct de vedere al socrului de siguranta (cu pondere de 50% din rezultatul total), al usurintei de utilizare (pndere 40%), ergonomiei (pondere 10%), toxicitatii materialelor textile ale husei , usurinta de a fi intretinut si curatat.

Veti observa cum, in cazul anumitor modele, daca rezultatul unuia din aceste teste este cu adevarat dezatrous, acest lucru se reflecta in nota finala acordata acelui scaun (de exemplu exista modele cu scor acceptabil de siguranta, dar cu materiale textile extrem de toxice, iar nota finala data de ADAC este cea corespunzatoare scorului de toxicitate).

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa apelati la consultantii nostri specializati, care va pot oferi detalii despre comportamentul scaunului in timpul testului de siguranta, raportat la fiecare tip de impact: frontal, din spate lateral, rostogolire.

Spor la lectura si DRUMURI IN SIGURANTA!

Rezultate ADAC scoici auto 0-1,5 ani
3 Comentarii
  1. Buna ziua !As dori sa ma sfătuiți ,ce scaun s ar potrivi pentru copilașul meu .Bebe are 5 luni + ;7.1kg.Avem un toareg2015.Noi momentan avem krasuman 3 in 1.Am dori sa luam ceva ,care sa ofere siguranța mai mare .

Lasă un răspuns