Nuna Rebl Test Failure

Rezultatele testelor ADAC scaune auto copii 0-4 ani se numara printre informatiile cele mai cautate de parintii preocupati de siguranta copiilor lor in autovehicul

Printre scaunele incadrate in aceasta grupa se numara multe din modele care se pot folosi o perioada mai indelungata cu spatele la sensul de mers, asa numita categorie “Rear-Facing Prelungit”sau “ERF”.

In cea de a 6-a coloana veti regas scorul de siguranta obtinut de fiecare model in parte la testul efectuat de ADAC.

Exista in lista modele, care desi au obtinut un scor bun sau satisfacator la testele de siguranta, au un scor ADAC total prost din cauza testului de toxicitate a materialer. In cazul respectivelor modele, scorul total este de fapt scorul testului de toxicitate (nemaicontand ponderea celorlalte evaluari). Asta deoarece ADAC considera ca substantele periculoase, cu potential cancerigen trebuie eliminate din compozitia materialelor folosite in industria produselor pentru copii.

Va recomandam sa consultati sectiunea dedicata testelor de impact ADAC, WHICH, Plus, OAMTC pentru mai multe informatii legate de modul de efectuare, de periodicitatea si interpretarea acestor teste.

Rezultatele testelor ADAC scaune auto copii 0-4 ani

Va recomandam sa va informati bine inainte de a achizitiona un scaun auto, deoarece aceste articole sunt accesorii de siguranta si trebuie sa isi indeplineasca corect rolul de a proteja copilul in caz de impact.

De mentionat ca in aceasta sectiune care cuprinde rezultatele testelor ADAC scaune auto 0-4 ani sunt incluse doar evaluarile acelor modele de scaune comercializate pe piata din Germania, modele fabricate de firme serioase, care isi asuma riscul unei testari nepartinitoare, obiective. Testele ADAC nu evalueaza branduri ci scaune, astfel incat puteti observa ca acelasi brand a avut si scaune reusite, excelente ca performanta, dar si scaune cu performante mai putin satisfacatoare.

La cererea altor partneri precum WHICH sau Protectia Consumatorului din diverse state, ADAC realizeaza teste si pentru modele neincluse in prezenta lista, dar aceste informatii nu sunt publicate pe site-l oficial ADAC, ci in tarile care au solicitat aceste estari.

Specialistii Centrului Siguranta Auto Copii va stau cu drag la dispozitie cu informatii despre fiecare model in parte si cu detalii legate de modul in care aceste scaune s-au comportat in timpul testelor (la impact frontal, lateral, rostogolire sau impact din spate). De asemenea, specialistii nostri va pot oferi la cerere informatii despre rezultatele testelor pentru unele modele de scaune neincluse in aceasta lista, modele testate in alte tari.

Lasă un răspuns