Impreuna in Siguranta #stamacasaImpreuna, in Siguranta, #stamacasa pentru ca siguranta ta, dragul nostru parinte si dragul nostru bunic, este la fel de importanta ca siguranta copilului sau nepotului tau.

Si pentru ca noi, echipa Centrului #SigurantaAutoCopii pretuim viata, te rugam sa ne lasi sa te sfatuim si sa te ajutam de la distanta, fara sa te expunem sau sa ne expunem impreuna unor riscuri necunoscute.

Pandemia nu va dura mult, speram, asa ca, pana cand lucrurile se vor linisti, incearca sa limitezi deplasarile impreuna cu copilul tau cat mai mult posibil. Evident, daca ai achizitionat sau doresti sa achizitionezi un scaun auto pentru o deplasare impreios necesara, cum ar fi iesirea din maternitate, suntem aici, langa tine, disponibili telefonic pentru comenzi si prin apel video pentru a te ghida in privinta intstalarii scaunului auto.

Stim ca nu e o perioada simpla, stim ca noi suntem cei care recomanda, in calitate de experti in #sigurantaautocopii ca scaunele auto sa fie testate inainte de achizitie si sa fie instalate de un specialist, dar situatiile exceptionale impun masuri exceptionale si de aceea dorim sa va asiguram ca si de la distanta vom fi in permanenta in contact cu parintii si bunicii responsabili si vom cauta sa va ajutam cat putem mai bine cu sesiuni de “teleconsiliere”si “teleinstalare”/

De asemenea dorim sa ne cerem scuze, dar in acelasi context epidemic, Centrul #SigurantaAutoCopii sisteaza serviciul de inchiriere scaune auto copii.

Suna-ne oricand la numarul de telefon 0771.799.312 sau trimite-ne email pe adresa expert@siguranta-auto-copii.ro sau trimite-ne mesaj pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/doctordona/?modal=admin_todo_tour si iti promitem ca vom fi acolo, langa tine cu cele mai bune sfaturi si recomandari privitoare la siguranta auto a copilului tau.

Ramane cum am stabilit: Impreuna, in Siguranta, #stamacasa si ne vedem sanatosi dupa pandemie!