Rubrica de Testimoniale este destinata parintilor care vor sa ne impartaseasca modul in care scaunul auto a salvat viata copiilor lor si vor sa ii motiveze pe alti parinti prin puterea exemplului si sa ii determine sa foloseasca scaunul auto pentru orice deplasare cu autovehiculul in care cei mici se afla la bord.

De asemenea, ii invitam pe prietenii Centrului Siguranta Auto Copii sa ne lase transmita aici experienta pe care au avut-o atunci cand ne-au trecut pragul.   Sergiu M. “Era o zi frumoasa de august anul trecut pe cand noi impreuna cu bunicii veniti in vizita ne intorceam dintr-o mini excursie, la jumatatea drumului spre casa pe o sosea nationala o masina care venea din sensul opus a virat brusc pe contrasens fara nici un motiv aparent, banuim ca a fost o clipa de neatentie, impactul a fost atat de mare incat ambele masini au fost declarate dauna totala iar pentru celalalt sofer a venit elicopterul, noi din fericire am avut doar traume de la centurile de siguranta iar fetita noastra atunci in varsta de 6 luni a fost foarte bine protejata de scoica (britax romer baby safe 2 i-size). In urma accidentului am cumparat alta scoica alegand una identica fiindca aceasta a salvat viata ei. Altfel excursia s-ar fii transformat intr-o tragedie pt noi toti. In curand urmeaza sa o schimbam cu un scaun de masina care si el sa corespunda noilor standarde de siguranta. Sfatul nostru: niciodata sa nu scoateti copii din scaun in timpul mersului si sa nu faceti economie la viata!!!”

Ioana P. “Echipa de acolo este foarte amabila si rabdatoare, au stat dupa program pana am testat mai multe scaune. Am primit sfaturi in privinta a ce scaune sunt mai potrivite pentru copiii nostri, nu s-au grabit sa ne vanda unul anume, ba chiar ne-au sfatuit sa asteptam sa mai creasca bebe si sa cautam mai tarziu un scaun. Din fericire am gasit unul in care sa stea bine. Ii recomand!

Mirela S.“Cel mai profesionist magazin de scaune auto. Am facut o programare pt testarea unui scaun iar asteptarile noastre au fost depasite de 100 de ori: am fost sunati cu o zi inainte pentru a confirma programarea si am fost intrebati daca ne-am gandit la ceva modele astfel incat sa le aiba pregatite de testare, cand am ajuns personalul ne astepta, extra amabil, bine informat, deschis catre nevoile clientilor. Am probat scaunele in fel si chip atat in magazin cat si in masina astfel incat ne-am dus pentru o proba si am plecat cu scaunul auto perfect pentru noi 😁 “

Florentina G.“Am fost Sambata in showroom pentru montarea unui scaun Britax. Toate bune si frumoase doar ca scaunul achizitionat de noi nu era tocmai recomandat pentru varsta copilului. Din documentarile noastre si din specificatiile scaunului Britax totul parea perfect, eram chiar foarte multumiti cu alegearea facuta. Fetele din showroom, care sunt extrem de dragute si pline de informatii ne au explicat de ce copilul inca nu este pregatit pentru respectivul scaun, de ce este recomandat ca pana la 4 ani sa stea RF, care scaune sunt potrivite acum pentru el, care au pozitie buna de somn, care se potrivesc mai bine masinii noastre. Dupa ce am montat Britaxul si am plecat din showroom le am sunat pe fete sa le spunem ca ne intoarcem sa achizitionam scaunul recomandat de ele – un Be Safe Izi Kid. Au fost extrem de dragute si au stat chiar peste program sa ne ajute sa montam noul scaun. Nota 10++ pentru fetele de sambata din showroom! Extrem de amabile ! Recomand sa mergeti si sa discutati cu ele inainte sa achizitionati un scaun auto. Copilul a acceptat scaunul imediat, sta foarte comod, doarme extrem de bine in el. Are o pozitie corecta si relaxata. O diferenta uriasa intre ce am ales noi si ce au recomandat fetele. Multumim inca o data.””