Rubrica de Testimoniale este destinata parintilor care vor sa ne impartaseasca modul in care scaunul auto a salvat viata copiilor lor si vor sa ii motiveze pe alti parinti prin puterea exemplului si sa ii determine sa foloseasca scaunul auto pentru orice deplasare cu autovehiculul in care cei mici se afla la bord.

De asemenea, ii invitam pe prietenii Centrului Siguranta Auto Copii sa ne lase transmita aici experienta pe care au avut-o atunci cand ne-au trecut pragul.

„Echipa de acolo este foarte amabila si rabdatoare, au stat dupa program pana am testat mai multe scaune. Am primit sfaturi in privinta a ce scaune sunt mai potrivite pentru copiii nostri, nu s-au grabit sa ne vanda unul anume, ba chiar ne-au sfatuit sa asteptam sa mai creasca bebe si sa cautam mai tarziu un scaun. Din fericire am gasit unul in care sa stea bine. Ii recomand!

Cel mai profesionist magazin de scaune auto. Am facut o programare pt testarea unui scaun iar asteptarile noastre au fost depasite de 100 de ori: am fost sunati cu o zi inainte pentru a confirma programarea si am fost intrebati daca ne-am gandit la ceva modele astfel incat sa le aiba pregatite de testare, cand am ajuns personalul ne astepta, extra amabil, bine informat, deschis catre nevoile clientilor. Am probat scaunele in fel si chip atat in magazin cat si in masina astfel incat ne-am dus pentru o proba si am plecat cu scaunul auto perfect pentru noi 😁 

Am fost Sambata in showroom pentru montarea unui scaun Britax. Toate bune si frumoase doar ca scaunul achizitionat de noi nu era tocmai recomandat pentru varsta copilului. Din documentarile noastre si din specificatiile scaunului Britax totul parea perfect, eram chiar foarte multumiti cu alegearea facuta. Fetele din showroom, care sunt extrem de dragute si pline de informatii ne au explicat de ce copilul inca nu este pregatit pentru respectivul scaun, de ce este recomandat ca pana la 4 ani sa stea RF, care scaune sunt potrivite acum pentru el, care au pozitie buna de somn, care se potrivesc mai bine masinii noastre. Dupa ce am montat Britaxul si am plecat din showroom le am sunat pe fete sa le spunem ca ne intoarcem sa achizitionam scaunul recomandat de ele – un Be Safe Izi Kid. Au fost extrem de dragute si au stat chiar peste program sa ne ajute sa montam noul scaun. Nota 10++ pentru fetele de sambata din showroom! Extrem de amabile ! Recomand sa mergeti si sa discutati cu ele inainte sa achizitionati un scaun auto.
Copilul a acceptat scaunul imediat, sta foarte comod, doarme extrem de bine in el. Are o pozitie corecta si relaxata. O diferenta uriasa intre ce am ales noi si ce au recomandat fetele.
Multumim inca o data.

Lasă un răspuns