Sirona SX2

Scaunele auto de noua generatie sunt cu siguranta un topic de interes pentru parintii care vor sa fie la curent cu dezvoltarile  stiintei si tehnologiei sau care pur si simplu vor sa faca cele mai bune alegeri pentru copiii lor.

Desi ne aflam in al doilea an pandemic, industria produselor destinate sigurantei micilor pasageri nu a luat pauza, iar anul 2021 a adus pe piata o multime de noi modele extrem de interesante, modele lansate de cei mai mari producatori din acest domeniu: Cybex, GB, Britax-Romer, Maxi-Cosi, BeSafe, Axkid, Graco, Joie, Diono, Avova, Recaro.

Ne-am propus sa va tinem la curent cu toate aceste noutati ale industriei de profil, asa ca incepem o serie de mini-articole de prezentare a modelelor de scaune auto ale anului 2021.

Deschidem seria acestor articole cu cel mai noul model de scaun rotativ de la gigantul german al industriei produselor pentru siguranta auto copii, Cybex.

Dupa succesul repurtat ani la rand de modelele Cybex din gama Sirona, noul model Sirona SX2 reuseste sa imbine in cel mai armonios mod cele mai avansate tehnologii din domeniul sigurante auto a micilor masageri, cu confortul, eleganta si usurinta manevrarii.

Iata pe scurt cateva din caracteristicile noului model de scaun auto Cybex Sirona SX2, model create si dezvoltat in Germania in conformitate cu standardul R129.03, caracteristici care ne-au atras atentia si ne-au convins:

Sistemul de rotatie 360 grade extrem de usor de actionat, ce permite urcarea si coborarea micului pasager

Scaunele auto de noua generatie

Controlul directiei de deplasare (DDC)

Tehnologia de reducere a energiei (ER-Tech) in pozitia orientata cu fata la sensul de mers

Scaunele auto de noua generatie

Sistem integrat LSP de noua generatie presetat in pozitia corecta (pentru evitarea erorilor) pentru absorbtia socurilor rezultate in cazul unui impact lateral

Scaunele auto de noua generatie

Tetiera reglabila in inaltime – 12 pozitii- un mare atuu de confort

Scaunele auto de noua generatie

Functie de inclinare cu o singura mana, disponibila  in cazul utilizarii in ambele sensuri de mers

Sistem integrat pentru fixarea centurilor, cel mai simplu si mai intuitiv sistem din aceasta clasa de scaune auto

Scaunele auto de noua generatie

Iata si de ce aceste caracteristici sunt importante.

Sistemul de rotatie la 360° face viata parintilor mult mai usoara si reduce semnificativ durerile de spate generate de mutarea manuala a unui scaun fix.

Sistemul inteligent de rotatie face posibila schimbarea din pozitia cu spatele la directia de mers, in pozitia cu fata la directia de mers, fara a demonta scaunul deja instalat in masina.

De asemenea, urcarea si debarcarea copilului din scaunul montat in masina se face foarte usor, intrucat scaunul poate fi orientat cu fata catre portiera, printr-un singur click.

Studiile de impact au demonstrate fara echivov faptul ca tehnologia de ultima generatie integrata in noul model de scaun auto Cybex Sirona SX2 reduce in mod semnificativ riscul de ranire in cazul unei coliziuni frontale.
Scaunul auto Sirona SX2 i-Size  permite  transportatarea copiilor cu spatele catre directia de mers de la nastere si pana la o inaltime de 105 cm (18 kg, 4 ani) in functie de preferintele dvs.,

O alta caracteristica de siguranta exceptionala a acestui model este aceea ca reduce tensiunea la nivelul zonei cervicale (zona gatului) in cazul unui impact frontal.
Tehnologia “Energy Reduction” a modelului Sirona SX2 i-Size ofera o siguranta sporita copilului dvs. atunci cand scaunul auto este orientat cu fata catre sensul de mers, in cazul unei coliziuni frontale. Reduce fortele de pe gatul unui copil in timpul unui accident cu aproximativ 20%, comparativ cu alte tipuri de scaune auto din aceasta grupa.

Sistemul integrat LSP al modelului Sirona SX2 i-Size ofera o siguranta sporita in cazul unei coliziuni cu impact lateral. Reduce forta unui impact lateral in combinatie cu carcasa de absorbtie a energiei cu aproximativ 25%.

O instalare cu un singur clic cu ISOFIX, atat in spate cat si in fata, permite o instalare simpla si garanteaza o siguranta sporita.
Sistemul Sirona SX2 i-Size este securizat cu ajutorul sistemului ISOFIX al masinii si nu necesita fixare suplimentara. Un indicator de instalare ajuta de asemenea la prevenirea unei posibile utilizari incorecte.

Va invitam in Centrele Siguranta Auto Copii din Bucuresti, Constanta si Brasov sau in Centrele Mobile Siguranta Auto Copii, centre organizate ca parte a proiectului Caravana Nationala Siguranta Auto Copii pentru a testa cele main oi sim ai performante modele de scaune auto pentru copii, pentru a afla de la specialistii nostril cu se instaleaza si se regleaza corect fiecare model in parte, astfel incat calatoria micului pasager sa se desfasoare in deplina siguranta si confort.

Pentru noi, Siguranta Auto a Copilului Tau NU este Optionala!

 

Lasă un răspuns