Centrul Siguranta Auto Copii Brasov isi deschide portile sambata, 16 octombrie 2021.

Este cele de al 3-lea Centru pe care Fundatia Siguranta Auto Copii, membru al European Transport Safety Council (ETSC) il deschide in Romania.

Aici părinții pot testa scaunele auto potrivite, în funcție de vârsta, greutatea și înalțimea copilului, precum și de marca, modelul și anul de fabricație al mașinii pe care o conduc. Centrul de Siguranță Auto pune la dispoziție scaune auto omologate și testate ADAC, PLUS și WHICH, și oferă consiliere în alegerea scaunelor, montajului, folosirii și întreținerii lor.

Centrul Siguranță Auto Copii Brașov va fi și locul desfășurării unor evenimente cu caracter educativ pentru părinți și copii: siguranță auto, siguranță rutiera și, acordarea de prim ajutor în caz de accident.

Mihaela Chelcea, consultant certificat Child Seat Safety, partener Baby Grizz:

„Știm că Brașovul are nevoie de un astfel de centru. Obiectivul nostru principal, după cum spune și numele, este să creștem numărul copiilor transportați corect, în siguranță și, astfel, să contribuim la scăderea numărului, deloc mic, al victimelor în accidente auto.”

Centrul de Siguranță Auto Brașov este situat în cadrul magazinului Baby Grizz, strada Soarelui 8A, Brașov.

 

Despre Fundația Siguranța Auto Copii®

Fundația Siguranță Auto Copii® este o organizație nonprofit care si-a propus o misiune de pionierat în Romania și anume aceea de a schimba atitudinea părinților și educatorilor din Romania cu privire la modul de transport al copiilor în autovehicul. Activitatea Fundației a debutat în 2019 prin înființarea primului Centru de Siguranță Auto Copii București. Continuând în 2020 cu deschiderea centrului din Constanța, iar  spre finalul acestui an urmează a fi deschis încă un centru, la Chișinău,  în Republica Moldova.

 

Așadar, dragi prieteni din orașul Brașov și din împrejurimi, sâmbăta aceasta va așteptam cu sesiuni de testari/ instalări gratuite de scaune auto pentru copii, promoții speciale, tombole si muuulte alte surprize, iar de săptămâna viitoare vă invităm să vă alegeți AICI data și intervalul orar în care doriți să fiți consiliat de experții noștri.

Notați adresa: Strada Soarelui nr 8A, Brașov.

Aflați  AICI mai multe despre Fundația Siguranță Auto Copii și proiectele pe care le desfașurăm în România.

Lasă un răspuns