Un scaun auto uzat e o bataie de cap pentru multi parinti,

Ce sa faci cu el, unde sa il duci?

Solutia la indemana: TOMBERONUL. Simplu, nu? Masina de gunoi vine, il ridica si scaunul uzat se va odihni, alaturi de alte mii de tone de deseuri toxice intr-o groapa de gunoi.

Dar asta sa fie solutia?

Nu ai vrea si tu un pic mai mult verde in jurul nostru? Un pic mai putine substante toxice in panza de apa freatica?

Daca gandim la fel, hai sa ne ajuti sa alegem o alta soarta pentru scaunul auto uzat al copilului tau si sa alatura-te noua in proiectul Verde pentru Siguranta.

Cum functioneaza cel mai nou proiect al Fundatiei Siguranta Auto Copii?

Vino cu scaunul tau uzat intr-unul din cele 3 Centre Siguranta Auto Copii Romania:

Bucuresti– Splaiul Unirii 47, sector 3, Bucuresti

Constanta– Bd. Mamaia 213, Constanta

Brasov– Strada Soarelui 8A, Brasov

Scaunul tau “bogat”in plastic, spuma poliuretanica, spuma EPS, textile sintetice, metal si material de chinga, total nedegradabil in mediu, va capata o noua viata cu ajutorul unor inimosi artisti, fiind transformat intr-un scaun de masa, foltoliu de gaming sau alt articol util si astfel nu isi va mai gasi sfarsitul la groapa de gunoi si implicit nu va ma polua panza de apa freatica.

Povestea nu se incheie aici. Toate obiectele de mobilier rezultate din transformarea scaunelor auto uzate vor fi licitate la inceputul anului viitor in Gala Caritabila Verde pentru Siguranta, iar banii rezultati in urma licitatiei vor fi donate unei sectii de ortopedie sau traumotologie pediatrica, loc in care micii pasageri victime ale accidentelor rutiere sunt tratati.

Verde pentru Siguranta isi propune sa salveze nu doar o viata, nu un singur copil, sau nu doar copiii pasageri, ci fiecare copil din Romania pentru ca ei toti merita sa traiasca intr-un mediu curat, mai putin toxic, iar noi toti, adultii avem datoria sa facem tot ce ne sta in putere pentru asta.

Daca esti student la Arte Frumoase si te asioneaza designul de mobilier, te in vitam sa te inscrii in Concursul Verde pentru Siguranta completand FORMULARUL DE INSCRIERE.

Si pentru ca ne dorim ca micutul tau sa circule in continuare in siguranta, fiecare donatie de scaun auto uzat va fi recompensata de Fundatia Siguranta Auto Copii cu un voucher de -10% pentru achizitia unui scaun auto din grupa urmatoare, voucher valabil in Centrele Siguranta Auto Copii Romania in magazinele partenere ale Fundatiei Siguranta Auto Copii.

Fii Eroul Copilului Tau! Alatura-te campaniei Verde pentru Siguranta!