Siguranta auto a copilului tau incepe din maternitate!

Siguranta auto a copilului tau incepe din maternitate!

În cadrul Primei Ediții a Săptămânii Siguranței Auto a Micului Pasager,@Fundația Siguranța Auto Copii lansează un proiect ambițios în parteneriat cu ASSMB și cele 4 maternități administrate de către PMB.

            Începând de astăzi, 17.07.2020, cu ajutorul partenerilor, se vor pune la dispoziția celor interesați un număr de 30 de ”scoici” auto (scaune de mașină pentru bebeluși) cu titlu gratuit, pentru ca părinții să-și poată scoate copii din maternitate în condiții de deplină siguranță.

            Venim astfel în întâmpinarea acelor părinți care nu au avut timpul necesar pentru achiziționarea unui scaun auto sau nu au știu până la acest moment ce model au nevoie. Ne dorim ca toată lumea să conștientizeze cât de important este ca un copil să circule cu mașina DOAR într-un scaun adaptat vârstei, greutății și înălțimii fiecăruia.

            Modalitatea de a apela la acest serviciu este foarte simplă: cu două zile înainte de data estimată când mămica și nou-născutul trebuie să iasă din maternitate, tăticii sunt rugați să sune la numărul de telefon 0743.088.004 sau să trimită email pe adresa expert@siguranta-auto-copii.ro   pentru a-și putea rezerva una din cele 30 de scoici.

            După ce veți primi confirmarea disponibilității scoicii, în ziua în care bebelușul trebuie scos din maternitate, tăticul este așteptat cu mașina la unul din Centrele Siguranta Auto Copii din Bucuresti, Brasov sau Constanta sau la partenerii nostri din Craiova, Arad, Targu-Mures sau Chisinau pentru a încheia contractul de împrumut pe durata a 3 zile pentru scoica auto și pentru ca aceasta să fie instalată în mod corespunzător.

De ce anume este nevoie în momentul prezentării la Centrele Siguranta Auto Copii:

Siguranta auto a copilului tau incepe din maternitate!

Scoica va fi împrumutată pe durata a 3 zile și se va încheia un Contract de Împrumutare Scaun Auto între Fundația Siguranța Auto Copii și Părinți,

În momentul returnării scaunului, părinții vor primi un ghid special cu informații referitoare la criteriile după care trebuie să se ghideze ulterior în alegerea și utilizarea corectă a scaunului auto pentru copii, precum și un sticker ”Bebe la Bord”.

Siguranta auto a copilului tau incepe din maternitate!

Contact programări Program Siguranta auto a copilului tau incepe din maternitate:

📲 Telefon: 0743088004

💻Email: expert@siguranta-auto-copii.ro

Acest proiect demarează astăzi cu cele patru maternități administrate de Primăria Capitalei prin ASSMB, @Giulești, @Filantropia, @Cantacuzino, @Malaxa, urmând ca ulterior să se extindă la toate maternitățile din București și din țară, în măsura deschiderii noilor Centre Siguranța Auto Copii în România.

Îi felicitam pe viitorii proaspeți părinți și le urăm drumuri frumoase pentru că Siguranta auto a copilului tau incepe din maternitate!

Lasă un răspuns