Servicii

Siguranta Auto Copii va ofera urmatoarea gama de servicii:

  1. Testare si instalare scaune auto

Daca ai achizitionat un scaun auto de la un alt magazin (online sau offline) si nu esti sigur ca este potrivit pentru masina sau copilul tau, in Centrul Siguranta Auto Copii va putem face testarea necesara.

La noi in centru se determina la cerere, fara costuri suplimentare, saturatia oxigenului in sangele periferic si unghiul corect de ajustare al scaunului auto (recomandat pentru scaunele auto cu montaj Rear Facing).

In cazul in care scaun auto este potrivit, va vom face si instalarea acestuia pe autoturism si va vom invata cum anume sa repetati operatiunea daca doriti sa dezinstalati si sa reinstalati singuri  scaunul ulterior.
Programeaza AICI o vizita pentru consultanta instalare scaun auto.

2. Consultanta cumparare scaun auto

Daca inca nu ai luat decizia de cumparare a unui scaun auto, te invitam sa tesezi la noi in Centru  modelele de scaune auto de la marcile recunoscute international in siguranta auto a copilului si sa vezi care anume se potriveste mai bine copilului si autoturismului tau.

Pentru scaunele achizitionate din Centrul Siguranta Auto Copii instalarea se face in mod gratuit.

Ne straduim sa imbunatatim continuu calitatea si tipul de servicii oferite clientilor nostri.

Programeaza AICI o vizita pentru consultanta cumparare scaun auto.

3. Inchiriere Scaune Auto Copii

In cazul in care ai venit in vacanta in Bucuresti si doresti sa calatoresti cu masina in siguranta alaturi de micutul tau, iti recomandam sa apelezi la serviciile noastre de inchiriere scaune auto copii.

Recomandam inchirierea scaunelor auto in in cazul proaspetilor parinti care nu doresc sa cheltuiasca de la inceput multi bani pe un sistem 3 in 1, care nu au in plan drumuri frecvente cu masina alaturi de cel mic si au nevoie de scaunul auto ocazional, pentru scoaterea bebelusului din maternitate sau vizitele la medic.

Pentru oricare din aceste servicii  de testare, instalare sau inchiriere, iti recomandam sa efectuezi o programare prealabila.