Scaun Auto Cybex Pallas M SL

Ca scaun de grupa 1, Pallas M SL Cybex are un scut reglabil de impact. Pentru copii de la 15 kg (aproximativ 3 ani sau mai mult), scaunul poate fii usor transformat intr-un Solution M SL.
Ajuta la absorbtia fortei unei coliziuni la impactul lateral intr-un stadiu incipient.

Sistemul optimizat de protectie laterala la impact (Sistemul L.S.P.) absoarbe energia de impact intr-o faza foarte timpurie.

Forta in caz de impact lateral, este absorbita intr-o serie de reactii lineare, multumita utilizarii carcasei laterale, in combinatie cu sistemul de protectie incorporat in carcasa scaunului in zona umerilor si a capului. In acelasi timp, energia kinetica a corpului cauzata de impact, este absorbita intr-o faza incipienta, capul copilului fiind in mod activ indreptat catre o pozitie sigura.
Mai mult confort si libertate de miscare

Scutul de impact (brevet in curs) functioneaza similar cu un airbag, reducand in mod semnificativ forta de impact prin distribuirea uniforma asupra materialelor absorbante de energie. Gatul, capul si zona toracica a copilului dvs. sunt, de asemenea, bine protejate datorita scutului reglabil de impact.

Se regleaza cu o mana pentru a servi corpului copilului dvs. si ofera mai multa libertate de miscare pentru partea superioara, comparativ cu scaunele pentru masini cu scut de impact convetional.
Acest scaun creste odata cu copilul si, prin urmare, poate fi folosit timp de aproximativ 11 ani.

In grupa 1, scutul de impact reglabil are rol silimar cu al unui airbag gonflabil si, intr-o coliziune, protejeaza impotriva ranilor la nivelul gatului, fara a fi restrictiv. Pentru copii de la aproximativ 3 ani sau si mai mult, scaunul poate fi usor transformat intr-un scaun de grupa 2/3 din seria Solution.

Sistemul de ventilatie integrat sustine o temperatura confortabila a corpului chiar si in zilele fierbinti.
Un element suplimentar al pachetului de confort este un sistem de canale de ventilatie a ochiurilor de plasa care se deplaseaza prin spatarul si componentele scaunului. Acest lucru asigura o temperatura confortabila chiar si in zilele foarte calduroase.