Noul model 2019 de scaun auto 0-25 Kg Radian 5 RXT Diono este un scaun auto cu adevarat revolutionar, sau mai precis, scaunul auto care reuseste sa intruneasca toate asteptarile parintilor: timp de utilizare indelungata de la 0 luni la 6 ani (0-25 kg), centuri proprii cu prindere in 5 puncte si maximum de rezistenta la impact datorita cadrului ranforsat cu otel, cat si inovatiilor unice ale inginerilor Diono.

Radian 5 este singurul scaun auto in care copilul poate fi transportat intr-o pozitie extrem de confortabila, cu spatele la directia de mers, pana la o greutate de 25 kg, adica cea mai sigura pozitie de mers recomandata pentru micii pasageri.

Acest model de scaun permite pozitionarea cu spatele la sensul de mers  (RearFacing Prelungit)pana la o greutate de 25 kg (6-7 ani).
Protectie Maxima la Impact
• Gratie capacitatii sale crescute, Radian 5 este singurul scaun auto recomandat de la nastere ce permite transportul copilului atat cu spatele, cat si cu fata la directia de mers pana la greutatea de 25 kg.
• Cadrul ranforsat cu otel este extrem de rezistent la impact, iar spuma EPP asigura maximum de protectie, in timp ce aripile laterale din zona capului mentin pozitia copilului in scaunul auto in cazul unui accident.
• Gratie designului minimalist, scaunul Radian 5 ocupa mai putin spatiu pe bancheta din spate, astfel incat, daca aveti mai multi mici pasageri, puteti pune pana la 3 scaune auto Radian 5 in vehicul.

scaun-auto-0-25-Kg-Radian-5- RXT-Diono scaun-auto-0-25-Kg-Radian-5- RXT-Diono scaun-auto-0-25-Kg-Radian-5- RXT-Diono scaun-auto-0-25-Kg-Radian-5- RXT-Diono