Reciclarea Scaunelor Auto Uzate sau Verde pentru Siguranță este proiectul prin care Fundatia Siguranta Auto Copii imbină responsabilizarea părinților în privință transportului în sigurantă al micilor pasageri cu sustenabilitatea, grija pentru mediul pe care îl lăsăm generațiilor viitoare.

Reciclarea scaunelor auto pentru copii

Pe măsură ce copilul tău crește, nevoile sale se schimbă, mai ales câtă vreme el este pasager. Când micuțul tău devine prea mare pentru scaunul auto și nu mai sunt respectate standardele de siguranță, adu scaunul la unul dintre Centre. Scaunul tău vechi căpăta o nouă viață, iar micul tău pasager avea șansa de a călători într-un scaun nou pe care îl vei putea achiziționa cu un discount special dintr-unul din magazinele partenere ale proiectului.

Ce trebuie să faci?

  1. Iți planifici o vizită la Centrul Siguranta Auto Copii
  2. Aduci scaunul uzat în Centru și îl predai unui consultant.
  3. Primești voucherul de discount valabil pentru achiziția unui scaun auto din grupa următoare dintr-unul din magazinele partenere ale proiectului.

Care este valoarea voucherului și cum poate fi utilizat?

Voucherul cu valoarea de -10% reducere poate fi folosit pentru a-i cumpăra copilului tău un scaun auto nou-nouț, potrivit dimensiunilor sale.

ATENȚIE !*Vocherul nu se cumulează cu alte promoții sau cu mai multe vochere. Acesta este valabil pentru un singur bon de cumpărături și nu se poate solicită contravaloarea lui în lei.

Discount-ul nu se aplică produselor aflate deja la promoție . Vocherul NU este valabil pentru achizitii online, acesta se poate folosi doar in showroom-urile magazinelor partenere.

 

Ce se întâmplă cu scaunul vechi?

Acesta va fi recondiționat sub forma unei piese de mobilier.

Unde se desfășoară campania?

București: Centrul de Siguranta Auto Copii (Splaiul Unirii 47 sector 3, Bucuresti)