Acest model de scaun auto Sirona S i-Size Cybex face parte din categoria scaunelor auto pentru RearFacing Prelungit, adica pana la varsta de 4 ani.

Un scaun utiliat cu spatele la directia de mers care reduce riscul de accidentare in cazul unei coliziuni frontale cu mai mult de 80% in comparatie cu scaunele auto conventionale cu hamuri de siguranta, utilizate cu fata la directia de mers.
• Sigur cu spatele la disrectia de mers pana la aprox 4 ani.
• Sistem de rotatie 360 grade cu easy entry.
• Controlul directiei de deplasare (DDC).
• Tehnologia de reducere a energiei (ER-Tech) în poziția orientată spre fata (de la 16 luni și 76 cm).
• Sistem integrat LSP.
• Inaltimea reglabila a tetierei.
Un sistem de rotatie la 360° face viata parintilor mult mai usoara si fara dureri de spate.
Sistemul inteligent de rotatie face posibila schimbarea din pozitia cu spatele la directia de mers, in pozitia cu fata la directia de mers, fara a demonta scaunul din pozitia sa in masina. De asemenea, asezarea si luarea copilului din scaunul montat in masina se face foarte usor, intrucat scaunul poate fi orientat cu fata catre portiera, printr-un singur click.Scaun Auto Sirona S i-Size Tropical Blue Cybex Scaun Auto Sirona S i-Size Tropical Blue Cybex Scaun Auto Sirona S i-Size Tropical Blue Cybex Scaun Auto Sirona S i-Size Tropical Blue Cybex

Scaunul auto Sirona S-Isize are un scor ADAC de 2.3 si face parte din categoria scaunelor auto din grupa 0-4 ani ce pot fi testate si instalate in Centrul Siguranta Auto Copii din Bucuresti si din Constanta.