Fundatia Siguranta Auto Copii organizeaza periodic doua tipuri de Cursuri Siguranta Auto

1.Cursuri pentru Parinti in scopul initierii in notiunile de baza ale sigurantei in trafic a micilor pasageri.

2.Cursuri si activitati practice pentru adolescentii care se pregatesc sa obtina permisul de conducere sau care l-au obtinut de curand pentru a-9 ajuta sa constientizeze pericolele din tradic si sa evite producerea unor accidente rutiere

Cursurile sunt dezvoltate cu sprijinul partenerilor nostri din cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti, Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Academiei Titi Aur, ASSMB, Maternitatii Euromaterna, Class VR, Rotary Club Cismigiu.

Materialele prezentate de trainerii in cadrul cursurilor offiline si webinariilor lunare sustinute de trainerii Centrele Siguranta Auto Copii sunt singurele acreditati de Fundatia Siguranta Auto Copii Romania, singura organizatie non-guvernamentala din Romania membra a European Transport Safety Council (ETSC).

Cu ajutorul Scenariilor de Realitate Virtuala, incercam sa ii ajutam pe adulti sa inteleaga de ce se produc anumite accidente auto, care sunt greselile pe care le comit fiecare dintre participantii la trafic si cum trebuie procedat pentru a evita astfel de incidente. Studiile arata ca prin utilizarea scenariilor de realitate virtuala tipul de erori produse de fiecare participant scade cu 75-98%, un rezultat cu adevarat impresionant comparativ cu cel al modului de invatare conventional.
Va invitam sa va inscrieti la aceste Cursuri de Siguranta Auto si sa optati fie pentru cele organizate in Centrele Siguranta Auto Copii

Cursuri parinti

Ce aflati la aceste cursuri:

 

   • Care sunt cele mai des intalnite incidente din trafic si cum pot fi evitate
   • Care este modalitatea corecta de transport a fiecarui copil in functie de varsta
   • Care sunt criteriile dupa care trebuie ales un scaun auto
   • Cum puteti beneficia de programul “Siguranta Auto a Copilului Tau Incepe din Maternitate”
   • Care sunt modalitatile corecte de instalare a unui scaun auto
   • Ce accesorii pot fi folosite pentru cresterea confortului copilului in scaunul auto
   • Cum trebuie sa procedati atunci cand sunteti implicati intr-un accident rutier din care a rezultat si avarierea scaunului auto
   • Ce masuri de Prim Ajutor puteti acorda in cazul in care sunteti martori la un accident rutier cu victime copii

Cursurile organizate de Fundatia Siguranta Auto Copii sunt gratuite, se organizeaza lunar la sediul Centrului Siguranta Auto Copii, Splaiul Unirii 47, sector 3 Bucuresti.

Pentru participare se achita o taxa de rezervare de 50 de lei, taxa ce se returneaza in momentul prezentarii cursantului, dar care se va retine in cazul neprezentarii.

Pentru inscrierii va rugam sa ne scrieti la adresa : expert@siguranta-auto-copii.ro.

Datele cursurilor in 2023:

19 ianuarie 2024– Bucuresti: sediul SAC (20 locuri)

27 ianuarie 2024-Timișoara: Centru SAC (15 locuri)

29 februarie 2024- Bucuresti Baby Boom Show:  (80 locuri)

22 martie 2023-Bucuresti Sediul SAC (20 Locuri)