Fundatia Siguranta Auto Copii si Rotary Club Cismigiu  te invita la Baby Boom Show la un nou Curs De Prim Ajutor Nou-Nascut si Copilul Mic.

Cand? Joi 8 Septembrie 2022 incepand cu ora 18:00

Unde: Sala Titu Maiorescu, Pavilion B1 Romexpo

  • Timp de 2 ore vei afla de la medici, specialistii Centrelor Siguranta Auto Copii si partenerii nostri de la Mami Doarme cum trebuie sa reactionati si sa actionati in cazul inecului cu corp solid sau lapte la bebelus, cum se face resuscitarea cardio-pulmonara la copiii mici, care sunt cele mai frecvente greseli ale parintilor in ceea ce priveste organizarea spatiului de odihna si somn al bebelusului.
  • Fiecare participant va avea ocazia de a exersa pe manechinul special de Prim Ajutor manevrele de dezobstructie si resuscitare in cazul bebelusilor si copiilor mici si va primi cele mai bune recomandari medicale privitoare la organizarea camerei unui nou-nascut.
  • Ghidul special de resuscitare a bebelusului si Copilului Mic pregatit de Fundatia Siguranta Auto Copii va fi oferit gratuit tuturor participantilor la curs.
  • Aflati cum si de ce se alegem un patut pentru bebe, care e pozitia safe pentru somn, cat si daca e bine ca abebe sa doarma in scoica auto, care sunt accesoriile periculoase pentru somnul bebelusului.

Alaturi de noi la Cursul de Prim Ajutor si Somn Sanatos se vor afla:

Inscrie-te AICI.