Comunitatea Siguranta Auto Copii este programul de loializare al partenerilor nostri, parinti si bunici care apeleaza la serviciile Centrelor Siguranta Auto Copii si care fac parte din grupurile Siguranta Auto Copii.

Calitatea de membru este atestată prin cardul de fidelitate Comunitatea Siguranta Auto Copii.

Acesta nu este un card de credit, ci un card de identificare a clienţilor fideli pe baza căruia posesorii beneficiază de un set de avantaje  oferite de Centrele Siguranta Auto Copii. Pentru a obtine cardul de fidelitate este necesar sa completati un formular de solicitare card si sa fiti deja membru intr-unul din grupurile Siguranta Ato Copii si urmaritor al paginii de Facebook si contului de Instagram Siguranta Auto Copii.

 

Beneficiile cardului de fidelitate:

  • 10% discount pentru orice achiziţie: posesorul unui card de fidelitate Comunitatea Siguranta Auto Copii beneficiază de un discount fix de 10% pentru orice achizitie;
  • Testari, instalari si reinstalari gratuite ale scaunelor auto pentru copii pe toata durata de utilizare a cardului Comunitatea Siguranta Auto Copii
  • Discount-uri suplimentare in anumite perioade ale anului
  • Discount-uri la partenerii Fundatiei Siguranta Auto Copii (cursuri de conducere defensiva, diverse activitati organiziate pentru copii)

 

Dobândirea calităţii de membru in Comunitatea Siguranta Auto Copii:

 

Poate intra in posesia cardului de fidelitate Siguranță Auto Copii orice persoană care achiziţionează scaune auto si accesorii scaune auto dintr-unul din Centrele Siguranta Auto Copii în valoare totală de minim 1000 RON, dovada făcându-se pe baza bonului de casă sau membrii Grupurilor Siguranta Auto Copii. Sunt valabile bonurile de casă indiferent dacă sunt acordate discount-uri sau produsele corespunzătoare fac parte din promoţii sau campanii de reduceri de preţ. Cardul de fidelitate Comunitatea Siguranta Auto Copii va fi oferit doar în Centrele Siguranta Auto Copii  atunci când sunt îndeplinite condițiile de emitere. După primirea acestuia de către posesor, cardul devine activ şi poate fi imediat utilizat. Titularul cardului va avea obligaţia de a anunţa fără întârziere orice schimbare a informaţiilor personale şi, de asemenea, va anunţa pierderea, furtul sau deteriorarea cardului de fidelitate.

Mecanism de functionare

Zona de desfășurare a programului de fidelitate este reprezentată de Centrele Siguranța Auto Copii din Bucuresti, Constanta si Brasov cu posibilitate de extindere la viitori parteneri.

Programul de fidelitate are o durată nedeterminată. Cardul dvs. de fidelitate este valabil un an de zile, începând cu data la care acesta a devenit activ. Puteți rămâne în programul de fidelitate și puteți beneficia în continuare de avantajele cardului de fidelitate Siguranță Auto Copii în condițiile în care în decursul acestui an calendaristic ați achiziționat scaune auto pentru copii si accesorii de calatorie de la unul din Centrele Siguranta Auto Copii, sau sunteti membru activ al unuia dintre Grupurile Siguranta Auto Copii si v-ati exprimat prin email transmis la adresa: expert@siguranta-auto-copii.ro dorinta de a intra in posesia cardului de membru.

Procentul de 10% discount disponibil pentru orice achiziție efectuată de dvs. în perioada de valabilitate a cardului de fidelitate Comunitatea Siguranta Auto Copii este programul de loializare al partenerilor nostri, parinti si bunici care apeleaza la serviciile Centrelor Siguranta Auto Copii si care fac parte din grupurile Siguranta Auto Copii. se aplica astfel: în cazul în care respectivul produs face parte dintr-o promoție sau într-o campanie de reduceri de preț, se va lua în considerare doar discountul cel mai semnificativ (comparând discount-ul de card și discount-ul promoției). Discounturile nu se cumulează.

Siguranta Auto Copii își rezervă dreptul de a sista oricând derularea programului, înştiintarea cu privirea la aceasta fiind afişată în Centrele Siguranta Auto Copii cu cel putin 15 zile înainte.

Conform legii 677/2001, datele dvs. personale vor fi prelucrate doar în vederea analizelor necesare Siguranță Auto Copii. Acestea nu vor fi înstrăinate altor părți, conform legii menţionate se pot aduce modificări sau se poate face opoziţie cu privire la datele personale.

Acest program de fidelitate se va defăsura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial, fiind organizat de Siguranta Auto Copii , denumit în cele de mai sus « Organizator ».