EVOLUTIA MODULARA

Conceptul iZi Modular este noul sistem inovator de siguranta pentru copii de la BeSafe, care poate folosit de la nastere (impreuna cu scoica BeSafe iZi Go Modular) pana la aproximativ 4 ani! Scaunul uto iZi Modular a primit scorul general  „Bun” la testele  ADAC / Stiftung Warentest in mai 2016.

Pentru aceasta categorie (6 luni – 4 ani), modelul BeSafe iZi Modular i-Size consta dintr-o baza compatibila ISOfix si un scaun auto pentru copii care se conformeaza noului standard UE R-129 (i-Size). Partea de sezut  poate fi utilizata atat cu  spate, cat și cu fata catre sensul de mers pe aceeasi baza. Modulul de baza poate fi extinsa, pentru a permite mai mult spațiu picioarelor miciilor pasdageri, ceea ce inseamna ca copiii  cu varsta de pana la patru ani (105 cm inaltime) pot fi transportați Rear Facing.

Bilde_produktside_stol_base_iZi_Modular

CONFORTUL MICULUI PASAGER

Scaunul auto  iZi Modular i-Size se adapteaza la micul pasager aflat in crestere prin tetiera ajustabila si pernita reductoare. Magnetii retin centuriile de siguranta,  atunci cand acestea nu sunt folosite. Datorita diferitelor pozitii de somn oferite, iZi Modular i-Size este produsul ideal  si pentru cei mai exigenti copilasi. 

 

ATESTARI FOARTE BUNE DE SIGURANTA

BeSafe iZi Modular se comporta excelent la testele de siguranta, indeplinind criteriile severe de impact  UN r 129 (i-Size). Accesoriul SIP +  folosit  pe partea  dinspre portiera  masinii sporeste siguranta micului pasager in caz de impact lateral.