Accesorii gravide

Gama de Accesorii Gravide include produse destinate protectie viitoare mamici, dar si confortului pe parcursul calatoriei.

Din aceasta categorie, va recomandam Centura BeSafe Pregnant iZi FIX.

În cazul unei coliziuni centura de siguranta pentru gravide Pregnant iZi FIX BeSafe protejează atât mama cât şi copilul nenăscut. Este recomandat din a doua lună de sarcină. Centura BeSafe nu intervine în performanţele de bază ale centurii de siguranţă a maşinii în 3 puncte, însă ajută la poziţionarea centurii transversale astfel încât fătul să fie în siguranţă.

BeSafe Pregnant iZi FIX este testat pentru siguranţa Dumneavoastră.

Garantează poziţionarea corectă a centurii transversale

BeSafe Pregnant iZi FIX poate fi instalat prin sistemul ISOfix al maşinii pe locurile din spate. De asemenea poate fi folosit pe locurile din faţă (şi cel al şoferului) fixat prin intermediul curelei.

 

Design nou – mai mult confort – uşor de fixat

Pregnant iZi FIX are un design nou şi este mai confortabil ca oricând.

Utilizare: din a doua lună de sarcină

Va asteptam in Centrul Siguranta Auto Copii pentru a va explica in ce mod se instaleaza si se foloseste centura speciala pentru gravide si pentru a va oferi mai multe informatii legate de calatoria cu autovehiculul pe perioada sarcinii.

Va vom tine la curent cu disponibilitatea pe piata a unor alte produse din gama Accesorii Gravide ce pot fi utilizate atunci cand vitoarea mamica se deplaseaza cu autovehicului.